tirsdag 7. juli 2009

FØLER DEU DEG ALENE?

FØLER DU DEG ALENE?

Føler du deg alene? Bare du i denne verden? Uten en eneste skulder å gråte på? Ikke en eneste person og snakke med? Du ser deg selv i speilet. Et fortapt ansikt i denne verdenen? Munnen lukket, øynene forseglet? Hendene klamrende fast i det som var igjen? Det siste håpet om befrielse? Håpet som sakte blir visket ut av en kald bris av ulykkerlige følelser?


Føler du deg alene? Du lurer på hvordan livet kunne ha vert? På andre siden av speilbildet? Der lurer en verden et sted. Der alle som deg hoder til. Alle er helt alene, men selv det, fører dere sammen. Men nå, nå er det bare du? Bare du som kan kjenne døden dra deg ned mot bakken? Slå livsgleden ut av kroppen din? Bare du som kan sloss i mot? Helt alene?


Føler du deg alene? Som om livet brekker vingene som holder deg oppe? Kaster støtten i bakken og svikter deg når du trenger det mest? Ansiktet ditt er blekt og iskaldt. Sittende i en seng milevis fra folk. Bare du helt alene og fortapt? Dryppende våt av tårer, ser du ned på de bare føttende dine. Føttene som sviktet deg? Ledet deg i feil retning?


Men en ting er sikkert: og det er at du er her alene sammen med meg. Midt i byen, med alle som er glad i deg til og passe på deg. Føler du deg alene nå...?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar